CV ketel onderhoud vervanging Capelle aan den IJssel - Installatiebedrijf
15622
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15622,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

CV ketel plaatsen in Capelle aan den IJssel

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman is gecertificeerd leverancier van alle bekende merken cv-ketels, combiketels en hr-ketels waaronder Remeha, Vaillant en Nefit. Al ruim 20 jaar zijn we een erkende en gecertificeerde vakman voor het plaatsen van cv-ketels in Capelle aan den IJssel. Is uw (Hoge Rendements) cv-ketel binnenkort toe aan vervanging, heeft u een storing aan de cv-ketel of wilt u een vrijblijvend advies hoe u kunt besparen op de kosten van uw cv-ketel? Een vakman uit uw eigen regio geeft snel antwoord op al uw vragen.

 

CV-ketel service Capelle aan den IJssel

 

Een niet goed werkende cv-ketel kan voor veel ellende zorgen. Wie opeens zonder warm water zit of wegens een storing moet verblijven in een koud huis, kan dan maar beter een cv-specialist in de buurt hebben. Voor de regio Capelle aan den IJssel zijn wij zo’n vakman. Snel ter plaatse en een goede en voordelige service.

Waarom kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman ?

  • Vakbekwaam specialist
  • 20 jaar ervaring
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervanging en mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snel stand-by installateur binnen Capelle aan den IJssel e.o.

Vraag uw offerte aan voor plaatsing of vervanging van uw cv-ketel binnen Capelle aan den IJssel.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999