CV ketel onderhoud vervanging Dordrecht - Installatiebedrijf
15626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15626,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

CV ketel plaatsen in Dordrecht en omgeving

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman ‘doet’ al 20 jaar in cv-ketels. We zijn daarmee de erkende en gecertificeerde vakman voor het plaatsen van cv-ketels voor Dordrecht en omgeving. U kunt rekenen op een snelle service en een vakkundige plaatsing. We werken met alle bekende merken cv-ketels, combiketels en hr-ketels waaronder Remeha, Vaillant en Nefit. Wie binnen de regio Dordrecht toe is aan een nieuwe cv-ketel kiest voor een snelle en goedkope service het best de regionale vakman.

 

CV-ketel service Dordrecht

 

Het vervangen van een oude cv-ketel voor een nieuwe en zuinige cv-ketel is werk voor de specialist. Heeft u vragen over uw cv-ketel of wilt u een storing aan uw cv-ketel melden? Dan kiest u het best voor een vakman die u snel kan helpen. Wij zijn een regionaal werkend installatiebedrijf en kunnen u snel helpen.

Waarom binnen Dordrecht kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman ?

  • Vakbekwaam specialist voor de regio
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervanging en mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snel stand-by installateur binnen Dordrecht e.o.

Vraag uw offerte aan voor plaatsing of vervanging van uw cv-ketel binnen Dordrecht

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999