CV ketel onderhoud vervanging Krimpen aan den IJssel - Installatiebedrijf
15624
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15624,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

CV ketel specialist voor Krimpen aan den IJssel

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman, gevestigd in Krimpen aan den IJssel, is de erkende en gecertificeerde vakman voor het plaatsen en het onderhoud van cv-ketels. We zijn thuis in alle merken cv-ketels, combiketels en hr-ketels waaronder Remeha, Vaillant en Nefit. Bij een door ons uitgevoerde plaatsing van cv-ketel mag u rekenen op een gedegen advies, een vakkundige en snelle cv-ketel service en een aantrekkelijk tarief.

 

Cv-ketel service in Krimpen aan den IJssel

 

Uw cv-ketel is essentieel voor uw huishouden. Wie opeens zonder warm water zit of in een koud huis zit wegens een storing aan de cv-ketel, kan maar beter een cv-specialist in de buurt hebben. Binnen Krimpen aan den IJssel zijn wij de aangewezen cv installateur. Of we u nu kunnen voorzien van vrijblijvende informatie over cv-ketels of u snel actie wilt bij een cv storing, met een vakman uit uw eigen regio zijn cv-problemen sneller verholpen.

 

Advies over de juiste cv-ketel

 

Is uw (Hoge Rendements) cv-ketel binnenkort toe aan vervanging en woont u in de omgeving van Krimpen aan den IJssel ? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman ?

  • Vakbekwaam specialist
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervanging en mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snelle service binnen Krimpen aan de IJssel e.o.
  • Geen voorrijkosten binnen Krimpen aan den IJssel

Vraag nu een vrijblijvende cv ketel offerte aan voor Krimpen aan den IJssel.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999