CV ketel onderhoud vervanging Rotterdam - Installatiebedrijf
15625
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15625,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

CV ketel specialist voor Rotterdam en omgeving

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman is de erkende en gecertificeerde vakman voor het plaatsen vancv-ketels voor Rotterdam en omgeving. We zijn thuis in alle merken cv-ketels, combiketels en hr-ketels waaronder Remeha, Vaillant en Nefit. U kunt rekenen op een snelle service en een vakkundige plaatsing. Met onze ervaring van ruim 20 jaar is het bewezen: Wie binnen de regioRotterdam toe is aan een nieuwe cv belt installatiebedrijf Timo Wiegman.

 

Cv-ketel service in Rotterdam

 

Een verouderde cv ketel vervangen? Een storing aan uw cv-ketel? Wie opeens zonder warm water zit of in een koud huis moet verblijven kan maar beter een cv-specialist in de buurt hebben. Voor Rotterdam en omgeving zijn wij zo’n vakman. Of we u nu kunnen voorzien van vrijblijvende informatie over cv-ketels, uw cv toe is aan vervanging of u met een cv storing zit, met een vakman uit uw eigen regio zijn cv-problemen snel verholpen.

 

Advies over de juiste cv-ketel

 

Is uw (Hoge Rendements) cv-ketel binnenkort toe aan vervanging en woont u in de omgeving van Rotterdam ? uw cv-ketel werkzaamheden uitvoeren door een erkend installatiebedrijf uit de buurt.

Waarom kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman ?

  • Vakbekwaam specialist
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervanging en mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snelle levering en service binnen Rotterdam e.o.

Vraag uw offerte aan voor plaatsing of vervanging van uw cv-ketel binnen Rotterdam.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999