CV ketel onderhoud vervanging Zwijndrecht - Installatiebedrijf
15620
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15620,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

CV ketel specialist voor Zwijndrecht en omgeving

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman is de erkende en gecertificeerde vakman voor het plaatsen van cv-ketels voor Zwijndrecht en omgeving. U kunt rekenen op een snelle service en een vakkundige plaatsing. We werken met alle bekende merken cv-ketels, combiketels en hr-ketels waaronder Remeha, Vaillant en Nefit. Met het vervangen van cv-ketels als specialisatie kunt u rekenen op een snelle service en een vakkundige montage. Met onze ervaring van ruim 20 jaar is het bewezen: Wie binnen de regio Zwijndrecht toe is aan een nieuwe cv of een specialist zoekt op het gebied van cv-ketel onderhoud of ketelvervanging, belt installatiebedrijf Timo Wiegman.

Cv-ketel service in Zwijndrecht

 

Een verouderde cv-ketel vervangen? Een storing aan uw cv-ketel? Wie opeens zonder warm water zit of in een koud huis moet verblijven kan maar beter een cv-specialist in de buurt hebben. Voor Zwijndrecht en omgeving zijn wij zo’n vakman. Snel ter plaatse voor een voordelig tarief.

 

Vertrouw uw cv-ketel toe aan de regionale vakman

Waarom binnen Zwijndrecht kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman?

  • Vakbekwaam specialist
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervanging en mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snelle levering en service binnen Zwijndrecht e.o.

Vraag uw offerte aan voor plaatsing of vervanging van uw cv-ketel binnen Zwijndrecht.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999