Installatiebedrijf Hendrik Ido Ambacht - Installatiebedrijf Timo Wiegman
15606
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15606,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Hendrik Ido Ambacht

Installatiebedrijf Hendrik Ido Ambacht

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman voert is de erkende en gecertificeerde installateur voor het plaatsen van cv-ketels en ketelvervanging met als werkgebied Hendrik Ido Ambacht en omgeving. Timo Wiegman is ook hét installatiebedrijf voor isolatiewerkzaamheden en loodgieters werkzaamheden zoals het plaatsen van sanitair. We zijn een kleine onderneming die terug kan kijken op 20 jaar ervaring en waarbij een snelle en betrouwbare service tot het standaardpakket behoort .

 

Installatiebedrijf uit de regio

 

Technisch Installatiebedrijf Timo Wiegman is thuis in verschillende vakgebieden waaronder loodgieterswerkzaamheden, isolatie, en onderhoud en vervanging van verwarming in de regio Hendrik Ido Ambacht Wij leveren vakwerk tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Waarom Installatiebedrijf Timo Wiegman?

  • Vakbekwaam installatiebedrijf voor Hendrik Ido Ambachten omgeving
  • Gecertificeerd
  • Lage prijzen
  • Service en onderhoudsabonnementen
  • Snel stand-by installateur binnen Hendrik Ido Ambacht e.o.

Vraag voor uw installatiewerkzaamheden in Hendrik Ido Ambacht vrijblijvend een offerte aan

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999