Installatiebedrijf Zwijndrecht - Installatiebedrijf Timo Wiegman
15609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15609,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Zwijndrecht

Installatiebedrijf Zwijndrecht

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman voert is de erkende en gecertificeerde installateur voor het plaatsen van cv-ketels en ketelvervanging in Zwijndrecht en omgeving. We zijn een kleine onderneming met 20 jaar ervaring die een snelle en betrouwbare service hoog in het vaandel heeft staan. Timo Wiegman is ook hét installatiebedrijf voor isolatiewerkzaamheden en loodgieterswerkzaamheden zoals het plaatsen van sanitair.

 

Installatiebedrijf uit de regio

 

Technisch Installatiebedrijf Timo Wiegman is thuis in verschillende vakgebieden zoals loodgieterswerk en verwarming in de regio Zwijndrecht, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Waarom Installatiebedrijf Timo Wiegman?

  • Vakbekwaam installatiebedrijf voor Zwijndrechten omgeving
  • Gecertificeerd
  • Lage prijzen
  • Service en onderhoudsabonnementen
  • Snel stand-by installateur binnen Zwijndrecht o.

Vraag voor uw installatiewerkzaamheden in Zwijndrecht vrijblijvend een offerte aan

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999