Ketelvervanging Capelle aan den IJssel - Installatiebedrijf Timo Wiegman
15640
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15640,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Installateur voor ketelvervanging in Capelle aan den IJssel

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman is gecertificeerd installateur van alle grote merken cv-ketels, combiketels en hoge rendement ketels. Onze specialisatie ligt op het gebied vanketelvervanging, waarbij we werken met alle top merken als Remeha, Vaillant en Nefit. Bij een door ons uitgevoerde ketelvervanging mag u rekenen op een gedegen advies, een vakkundige en snelle cv-ketel service en een aantrekkelijk tarief.

 

CV-ketel service en ketelvervanging Capelle aan den IJssel

 

Uw cv-ketel is essentieel voor uw huishouden. Wie opeens zonder warm water zit of in een koud huis zit wegens een storing aan de cv-ketel, kan maar beter een cv-specialist in de buurt hebben. Binnen Capelle aan den IJssel zijn wij de aangewezen cv installateur voor hetplaatsen of vervangen van uw cv-ketel. Of we u nu kunnen voorzien van vrijblijvende informatie over cv-ketels of u snel actie wilt bij een cv storing, met een vakman uit uw eigen regio zijn cv-problemen sneller verholpen. .

 

Advies over de juiste cv-ketel

 

Is uw (Hoge Rendements) cv-ketel aan vervanging toe, woont u in de omgeving van Capelle aan den IJssel en overweegt u ketelvervanging? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman ?

  • Vakbekwaam specialist
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervangingen mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snel service Capelle aan den IJssel e.o.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor ketelvervanging binnen Capelle aan den IJssel.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999