Ketelvervanging Dordrecht - Installatiebedrijf Timo Wiegman
15641
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15641,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

CV ketelvervanging Dordrecht

 

Overweegt u uw cv-ketel te vervangen en zoekt u een goede installateur in Dordrecht? Installatiebedrijf Timo Wiegman is een erkend en gespecialiseerd gecertificeerd installateur van alle bekende merken waaronder de combiketels en hr-ketels van Remeha, Vaillant en Nefit. Bij een door ons uitgevoerde ketelvervanging mag u rekenen op een gedegen advies, een vakkundige en snelle cv-ketel service en een aantrekkelijk tarief.

 

CV-ketel service en ketelvervanging Dordrecht

 

We voorzien u graag van vrijblijvende informatie of aantrekkelijke offerte wanneer uketelvervanging overweegt. Uw cv-ketel is immers essentieel voor uw huishouden. Of het bij uw ketelvervanging nu gaat om rendementsverbetering of dat uw oude ketel vervangen moet worden vanwege slijtage, vertrouw uw cv-werkzaamheden alleen toe aan de gecertificeerde vakman. Dat werkt snel, efficiënt en veilig. .

 

Advies over de juiste cv-ketel

 

Is uw (Hoge Rendements) cv-ketel aan vervanging toe, woont u in de omgeving Dordrecht en overweegt u ketelvervanging ? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman bij ketelvervanging ?

  • Vakbekwaam specialist
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervangingen mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snel service binnen Dordrecht e.0.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor ketelvervanging binnen Dordrecht.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999