Ketelvervanging Krimpen aan den IJssel - Installatiebedrijf Timo Wiegman
15643
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15643,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

CV-ketel specialist voor Krimpen aan den IJssel

 

Installatiebedrijf Timo Wiegman, gevestigd in Krimpen aan den IJssel, is de erkende en gecertificeerde vakman voor het plaatsen en het onderhoud van cv-ketels. Onze specialisatie ligt op het gebied van ketelvervanging en werken met alle bekende merken waaronder de combiketels en hr-ketels van Remeha, Vaillant en Nefit. Bij een door ons uitgevoerde ketelvervanging mag u rekenen op een gedegen advies, een vakkundige en snelle cv-ketel service en een aantrekkelijk tarief.

 

CV-ketel service en ketelvervanging Krimpen aan den IJssel

 

Uw cv-ketel is essentieel voor uw huishouden. Wie opeens zonder warm water zit of in een koud huis zit wegens een storing aan de cv-ketel, kan maar beter een cv-specialist in de buurt hebben. Binnen Krimpen aan den IJssel zijn wij de aangewezen cv installateur voor het plaatsen of vervangen van uw cv-ketel. Of we u nu kunnen voorzien van vrijblijvende informatie over cv-ketels of u snel actie wilt bij een cv storing, met een vakman uit uw eigen regio zijn cv-problemen sneller verholpen. .

 

Advies over de juiste cv-ketel

 

Is uw (Hoge Rendements) cv-ketel aan vervanging toe, woont u in de omgeving Krimpen aan den IJssel en overweegt u ketelvervanging Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman bij ketelvervanging ?

  • Vakbekwaam specialist
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervangingen mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snel service binnen Krimpen aan den IJssel e.o.
  • Geen voorrijkosten binnen Krimpen aan den IJssel

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor ketelvervanging binnen Krimpen aan den IJssel.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999