Ketelvervanging Zwijndrecht - Installatiebedrijf Timo Wiegman
15636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15636,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

CV ketelvervanging Zwijndrecht

 

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Wilt u uw oude cv laten vervangen voor een zuinige verwarmingsketel? Installatiebedrijf Timo Wiegman is een erkend en gespecialiseerd vakman voor ketelvervanging binnen Zwijndrecht en omgeving. We zijn gecertificeerd installateur van alle bekende merken waaronder de combiketels en hr-ketels van Remeha, Vaillant en Nefit. Bij een door ons uitgevoerde ketelvervanging mag u rekenen op een gedegen advies, een vakkundige en snelle cv-ketel service en een aantrekkelijk tarief.

 

CV-ketel service en ketelvervanging Zwijndrecht

 

Uw cv-ketel is essentieel voor uw huishouden. Wie opeens zonder warm water of in een koud huis zit wegens een storing aan de cv-ketel, kan maar beter een cv-specialist in de buurt hebben. Kies daarom bij ketelvervanging of storing aan uw cv-ketel voor een installateur uit de regio. Binnen Zwijndrecht zijn we snel ter plaatse om u van uw cv-storing te verlossen. .

 

Advies over de juiste cv-ketel

 

Is uw (Hoge Rendements) cv-ketel aan vervanging toe, woont u in de omgeving Zwijndrecht en overweegt u ketelvervanging ? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor installatiebedrijf Timo Wiegman bij ketelvervanging ?

  • Vakbekwaam specialist
  • Gecertificeerd voor alle merken cv-ketels
  • Lage prijzen
  • Ketelvervanging en mogelijkheden voordelig onderhoudsabonnement
  • Snel service binnen Zwijndrecht e.o.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor ketelvervanging binnen Zwijndrecht.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999