Loodgieter- en installatiebedrijf Capelle aan den IJssel - Timo Wiegman
15651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15651,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Loodgieter Capelle aan den IJssel

 

Loodgieter- en installatiebedrijf Timo Wiegman is de erkende en gecertificeerde loodgieter voor het plaatsen en vervangen van sanitair, het plaatsen van badkamers, vervangen of plaatsen van goten. We zijn een complete aanbieder van loodgietersdiensten in Capelle aan den IJssel en werken met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Als erkend loodgieter- en installatiebedrijf zijn we tevens gespecialiseerd in het plaatsen van cv-ketels en ketelvervanging. Timo Wiegman is ook hét installatiebedrijf voor isolatiewerkzaamheden en loodgieterswerkzaamheden zoals het plaatsen van sanitair.

 

Uw loodgieter uit de regio

 

Als erkend installateur en loodgieter kijken we binnen de regio Capelle aan den IJssel terug op een ervaring van 20 jaar. In die tijd hebben we ons weten neer te zetten als een betrouwbare specialist met een goede service en heldere afspraken.

Wie een loodgieter zoekt in Capelle aan den IJssel heeft de volgende goede redenen om voor ons te kiezen:

  • Gecertificeerd
  • 20 jaar ervaring
  • Lage prijzen, heldere afspraken
  • Service en onderhoudsabonnementen
  • Snel stand-by loodgieterbinnen Capelle aan den IJssel e.o.

Zoekt u een loodgieter in Capelle aan den IJssel?
Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999