Loodgieter- en installatiebedrijf Hendrik Ido Ambacht - Timo Wiegman
15655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15655,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Zoekt u een goede loodgieter in Hendrik Ido Ambacht?

 

Loodgieter- en installatiebedrijf Timo Wiegman is een complete aanbieder van loodgieter diensten in de regio Hendrik Ido Ambacht en omstreken. We zijn een erkend en gecertificeerde loodgietersbedrijf voor het plaatsen en vervangen van sanitair, het plaatsen van badkamers en het plaatsen of vervangen van goten. Als erkend installatiebedrijf zijn we tevens gespecialiseerd in het plaatsen van cv-ketels en ketelvervanging van alle grote merken.

 

Uw loodgieter uit de regio

 

Loodgieter- en installatiebedrijf Timo Wiegman is een complete aanbieder van loodgieter diensten in de regio Hendrik Ido Ambacht en omstreken. We zijn een erkend en gecertificeerde loodgietersbedrijf voor het plaatsen en vervangen van sanitair, het plaatsen van badkamers en het plaatsen of vervangen van goten. Als erkend installatiebedrijf zijn we tevens gespecialiseerd in het plaatsen van cv-ketels en ketelvervanging van alle grote merken.

Wie een loodgieter zoekt in Hendrik Ido Ambacht heeft de volgende goede redenen om voor ons te kiezen:

  • Gecertificeerd
  • 20 jaar ervaring
  • Lage prijzen, heldere afspraken
  • Service en onderhoudsabonnementen
  • Snel stand-by loodgieterbinnen Hendrik Ido Ambacht e.o.

Zoekt u een loodgieter in Hendrik Ido Ambacht?
Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999