Loodgieter- en installatiebedrijf Rotterdam - Timo Wiegman
15657
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15657,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Zoekt u een goede loodgieter in Rotterdam?

 

Loodgieter- en installatiebedrijf Timo Wiegman is de erkende en gecertificeerde loodgieter voor het plaatsen en vervangen van sanitair, het plaatsen van badkamers en het plaatsen of vervangen van goten. We zijn een complete aanbieder van loodgietersdiensten in de regio Rotterdam en omstreken. Als erkend loodgieter- en installatiebedrijf zijn we tevens gespecialiseerd in het plaatsen van cv-ketels en ketelvervanging. Timo Wiegman is ook hét installatiebedrijf voor isolatiewerkzaamheden en loodgieters werkzaamheden zoals het plaatsen van sanitair.

 

Uw loodgieter uit de regio

 

Binnen ons werkgebied Rotterdam kijken we terug op een ervaring van 20 jaar. In die tijd hebben we ons loodgieter– en installatiebedrijf weten neer te zetten als een betrouwbare specialist met een goede service.

Wie een loodgieter zoekt in Rotterdam heeft de volgende goede redenen om voor ons te kiezen:

  • Gecertificeerd
  • 20 jaar ervaring
  • Lage prijzen, heldere afspraken
  • Service en onderhoudsabonnementen
  • Snel stand-by loodgieter binnen Rotterdam e.o.

Zoekt u een loodgieter in Rotterdam?
Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999