Loodgieter- en installatiebedrijf Zwijndrecht - Timo Wiegman
15658
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15658,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Zoekt u een goede loodgieter in Zwijndrecht ?

 

Gaat u binnenkort uw badkamer vervangen of heeft u andere werkzaamheden waar u een betrouwbare loodgieter voor zoekt? Loodgieter- en installatiebedrijf Timo Wiegman is de erkende en gecertificeerde loodgieter voor het plaatsen en vervangen van sanitair, het plaatsen van badkamers en het plaatsen of vervangen van goten in de regio Zwijndrecht. Als erkendloodgieter- en installatiebedrijf zijn we tevens gespecialiseerd in het plaatsen van cv-ketels en ketelvervanging.

Uw loodgieter uit de regio

 

Binnen ons werkgebied Zwijndrecht kijken we terug op een ervaring van 20 jaar. In die tijd hebben we ons loodgieter– en installatiebedrijf weten neer te zetten als een betrouwbare specialist met een goede service.

Wie een loodgieter zoekt in Zwijndrecht heeft de volgende goede redenen om voor ons te kiezen:

  • Gecertificeerd
  • 20 jaar ervaring
  • Lage prijzen, heldere afspraken
  • Service en onderhoudsabonnementen
  • Snel stand-byloodgieter binnen Zwijndrecht e.o.

Zoekt u een loodgieter in Zwijndrecht?
Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999