Sanitair plaatsen en vervangen Krimpen aan den IJssel
15672
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15672,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Badkamer en sanitair plaatsen in Krimpen aan den IJssel

 

Loodgieter- en installatiebedrijf Timo Wiegman is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. We zijn de erkende en gecertificeerde loodgieter voor het plaatsen en vervangen van sanitair en het plaatsen van badkamers. Als vakkundig loodgieter- en installatiebedrijf kijken we terug op 20 jaar ervaring waar het gaat om het plaatsen van sanitair en het plaatsen of vervangen van badkamers.

 

Degelijk en vakkundig uw sanitair laten plaatsen

 

We hebben ons loodgieter- en installatiebedrijf weten neer te zetten als een betrouwbare specialist met een goede service.

Wie een degelijke vakman zoekt voor het plaatsen of vervangen van sanitair– en badkamers in Krimpen aan den IJssel heeft dan ook de volgende goede redenen om voor ons te kiezen:

  • Vakbekwaam loodgieter- en installatiebedrijf
  • Heldere afspraken, duidelijk overleg
  • Lage prijzen
  • Service
  • Snel stand-by loodgieter binnen Krimpen aan den IJssel e.o.
  • Geen voorrijkosten binnen Krimpen aan den IJssel

Zoekt u een loodgieter in Krimpen aan den IJssel voor het plaatsen van uw sanitair ? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999