Sanitair plaatsen en vervangen Rotterdam
15673
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15673,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Badkamer en sanitair plaatsen in Rotterdam

 

Wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen of bestaand sanitair laten vervangen? Loodgieter- en installatiebedrijf Timo Wiegman is een erkende en gecertificeerde loodgieter die zich kan beroepen op meer dan 20 jaar ervaring in plaatsing van sanitair.

 

Degelijk en vakkundig uw sanitair laten plaatsen

 

We hebben ons loodgieter- en installatiebedrijf weten neer te zetten als een betrouwbare specialist met een goede service.

Wie een degelijke vakman zoekt voor het plaatsen of vervangen van sanitair– en badkamers in Rotterdam heeft dan ook de volgende goede redenen om voor ons te kiezen:

  • Vakbekwaam loodgieter- en installatiebedrijf
  • Heldere afspraken, duidelijk overleg
  • Lage prijzen
  • Service
  • Snel stand-by loodgieter binnen Rotterdam e.o.

Binnenkort een nieuwe badkamer en zoekt u een loodgieter in Rotterdam voor het vakkundig en degelijk plaatsen van uw sanitair voor een mooi bedrag? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

timo wiegman

Contact

installatiebedrijf timo wiegman

Installatiebedrijf Timo Wiegman kan terugkijken op een ruime ervaring als vakbekwaam loodgieter en installateur. Al meer dan 20 jaar stellen klanten vertrouwen in ons installatie- en loodgietersbedrijf bij de aanleg of het onderhoud van hun cv-ketel, het aanleggen van sanitair of het bieden van een snelle service bij storingen.

 

Oosterstraat 17

2921 XD Krimpen aan de IJssel

KvK Rotterdam nr: 24332618

BTW nr: NL1357.47.661.801

Email:      info@installatiebedrijftimowiegman.nl

Telefoon/fax:      0180-594142

Mobiel:    06-48373999